Ontwikkelplan 2020

18 juni, 20 augustus & 1 oktober

Samen met zes combinaties zullen we dit seizoen gaan werken aan een gerichte ontwikkeling. We gaan middels drie trainingen werken aan houding & zit, controle & wendingen rijden, vertrouwen en snelheid & conditie. Hieronder stellen we de deelnemers van het ontwikkelplan aan jullie voor.

Eliene van der Veen met Rasa
 

Mijn naam is Eliene Van der Veen. Ik ben 34 jaar en rij al mijn hele leven zo'n beetje paard. Ik heb altijd dressuur gereden en ben pas met deze merrie met het springen en de cross in aanraking gekomen en ik merk dat we dat beide heel erg leuk vinden.

Dit is Rasa. Ze is 18 jaar en ik heb haar gekocht toen ze 11 was. We willen vooral lekker genieten want dat doen we beide enorm als we de crossen rijden. We kunnen nog wel veel leren. Vooral het tempo, dat is vaak nog wat te hoog. Verder zou ik het heel leuk vinden om een keer een eventing wedstrijd mee te doen. Dat is er nog steeds niet van gekomen.

Myrthe Nauta met Splash
 

Ik ben Myrthe Nauta, ik ben 14 jaar oud en Splash is mijn 2e pony. Wij zijn nu ongeveer een maand samen een combinatie. Splash heeft al wedstrijd- en crosservaring en ik zelf ook. Samen hebben wij nu één crossles gereden en dat ging heel goed. Bij de komende lessen wil ik graag samen met Splash er aan gaan werken dat ik controle heb over het tempo en dat ik vertrouwen krijg.

Lisanne Theunissen met Just in Time

 

Mijn naam is Lisanne Theunissen. Ik ben 21 jaar en woon in Beilen. Samen met mijn merrie Just in Time, roepnaam Juni, heb ik erg veel zin in dit avontuur! Ik hoop dat wij veel mogen leren. Juni is een 6 jarige merrie (v. Dantos) met een geweldig karakter. Inmiddels komen wij uit in de klasse B van zowel de discipline springen als dressuur. Mijn voorkeur heeft altijd al bij Eventing gelegen. Met mijn vorige paard kwam ik uit in de klasse L. Juni is een paard met veel kracht, enthousiasme en go! Ze zal altijd springen. Omdat juni nog niet veel ervaring heeft met cross hindernissen wil ik haar met rust en ritme begeleiden bij het kennis maken. In haar enthousiasme kan ze nog wel eens heel heet worden. Ik hoop te leren dat ik op deze momenten weer rust en regelmaat terug kan krijgen. Mijn doelstelling is om vooral veel plezier, zowel ruiter als paard, te hebben! Ons tweede doel is om ons als combinatie klaar te stomen voor de klasse B eventing. Ik kijk uit naar de eerste les.

Mignonne Westerhof met Standing Dutchman

 

Mijn naam is Mignonne, en ik rij op mijn 9-jarige haflingerruin Standing Dutchman. Inmiddels zijn wij 6 jaar een combinatie, en zijn we actief in de dressuur (L2). Daarnaast vinden wij het springen en crossen helemaal fantastisch. Inmiddels hebben wij al verschillende oefen-/BB-crossen gereden en hebben we de smaak te pakken. Ik hoop tijdens de lessen te leren hoe ik mijn paard beter kan stimuleren om goed aan te trekken op de sprong als hij het wat spannend vindt. Daarnaast zou ik graag leren hoe we in een mooi constant tempo kunnen rondrijden. Wij hebben erg veel zin in de lessen van Eventing for All!

Evelyn ter Reegen met Whisper

 

Evelyn is 18 jaar en maakt dit jaar met haar E-pony/paard Whisper de overstap van de pony's naar de paarden. Ze zijn M1 dressuur (M2 startgerechtigd) en springen 1.10M (M pony’s/ L paarden). Samen zijn ze L-SGW bij de pony’s, M-SGW startgerechtigd... helaas door een blessure van het paard in 2019 niet kunnen promoveren. Nu weer helemaal gerevalideerd en dit jaar is/was het de bedoeling om over te schakelen van pony naar paarden ritme. SGW is waar de echte passie van beide ligt en daarom is het zo jammer dat alle cross wedstrijden door Covid-19 zijn afgelast..

Erin Biemolt

Gaby: 06-53607395

Donna: 06-31511580

Volg ons

KvK-nummer: 78038936

BTW-nummer: NL00327884B72

Per 1 juli 2020 zijn wij via de kleine ondernemersregeling vrijgesteld van btw.

© 2020 by Eventing for All.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now