Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Eventing for All verzorgd crosstrainingen en andere activiteiten voor alle combinaties die de eventingsport willen proberen of zich willen voorbereiden op het rijden van een oefencross of SGW-wedstrijd. Je kunt bij ons terecht met je pony of paard voor een training op je eigen niveau samen met andere combinaties, en met al je vragen omtrent de eventingsport.

- Crosstrainingen op locatie in Vredenheim

In onze agenda vind je alle geplande trainingsdagen en -avonden voor dit seizoen. We verzorgen groepslessen, waar je samen met 2 andere combinaties een uur training krijgt. Bij de indeling houden we rekening met je niveau. Wil je je opgeven? Dat kan onder het kopje "trainingen".

- Parcoursinstructie bij diverse oefencrossen en SGW-wedstrijden

Bij een aantal oefencrossen en SGW-wedstrijden in Noord-Nederland, verzorgen wij de dag voor het evenement een parcoursinstructie. We gaan dan samen met jullie het crossparcours verkennen, geven tips en kunnen al jullie vragen omtrent de cross beantwoorden, Wil je als organisatie dat wij dit ook bij u evenement komen doen? Neem dan contact met ons op!

- Het verzorgen van trainingsdagen voor verenigingen en stamboeken

Naast onze vaste trainingsdagen, is het ook mogelijk om een dag of avond met bijvoorbeeld een vereniging of stamboek bij ons te komen. Deze dag/avond staat dan volledig in het teken van jullie eigen leden. De trainingen zullen plaatsvinden zoals jullie van ons gewend zijn. Geïnteresseerd in een trainingsdag/-avond voor je vereniging of stamboek? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verder staan wij altijd voor je klaar om je te helpen met vragen.

Gaby: 06-53607395

Donna: 06-31511580

Volg ons

KvK-nummer: 78038936

BTW-nummer: NL00327884B72

Per 1 juli 2020 zijn wij via de kleine ondernemersregeling vrijgesteld van btw.

© 2020 by Eventing for All.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now