Zaterdag 1 mei - Crosstraining - Vredenheim

Let op, nog een beperkt aantal plekken vrij: 09:30 - 10:30 ponycombinatie (oefencross, B-SGW) 10:30 - 11:30 ponycombinatie (geen ervaring, training) 11:30 - 12:30 paardencombinatie (training, oefencross) 13:00 - 14:00 paardencombinatie (B-, L-SGW)

Tijd en locatie

01 mei 09:00 – 15:30
Summer Stables, Vredenheim 3, 9445 XH Vredenheim, Nederland

Over de training

De trainingsdag begint om 09:00 uur, bij elke extra groep wordt er een uur toegevoegd die direct aansluitend wordt gegeven. Je krijgt een week voorafgaand aan de training een mail met daarin het tijdstip waarin je bent ingedeeld. Houdt er rekening mee dat dit ook in de middag kan zijn.

Gaby (gediplomeerd instructrice) zal deze training verzorgen. De kosten van de training bedragen € 30,- per combinatie, dit is inclusief terreinvergoeding. De factuur voor de training wordt twee weken voor de training per mail verstuurd. De kosten dienen per bank betaald te worden uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de training. LET OP! We hebben een nieuw rekeningnummer, zie factuur!

De training duurt een uur en wordt gegeven in groepen van 4 combinaties. We willen jullie vragen om +-15 minuten voor aanvang van de training in de binnenbak en op de galopbaan los te rijden, zodat we direct kunnen beginnen. Tijdens de training zijn een cap, bodyprotector en goede beschermers voor je pony/paard verplicht. Neem daarnaast zelf oortjes mee, want er wordt lesgegeven met een instructieset. Deelname aan de crosstraining is op eigen risico, uiteraard staat veiligheid in onze trainingen voorop.

Geef bij opgave duidelijk aan als je voorkeur hebt qua dagdeel. Hier proberen wij zo veel mogelijk rekening mee te houden. Bij de indeling van de groepen doen wij D/E pony's en paarden door elkaar wanneer dat qua niveau overeenkomt, wel proberen we pony's en paarden zoveel mogelijk apart in te delen.

Coronamaatregelen:

In het protocol op onze website vind je alle maatregelen die wij genomen hebben rondom het coronavirus. Lees deze goed door, alleen op deze manier kunnen wij onze trainingen weer veilig gaan geven.

Deel dit evenement

Volg ons

Gaby: 06-53607395

Donna: 06-31511580

© 2021 by Eventing for All.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now