Woensdagavond 12 mei - Crosstraining - Vredenheim

Opgave open op 1 april 18:00 uur Deze avond is geschikt voor: een paardencombinatie (ervaring maakt niet uit) of een D- of E-pony met enige ervaring (oefencross, training of B/L-SGW).

Tijd en locatie

12 mei 17:00 – 21:00
Summer Stables, Vredenheim 3, 9445 XH Vredenheim, Nederland

Over de training

Deze trainingsavond begint om 18:00 uur, deze avond geven we maximaal 2 uur les. Je krijgt een week voorafgaand aan de training een mail met daarin het tijdstip waarin je bent ingedeeld.

Gaby (gediplomeerd instructrice) zal deze training verzorgen. De kosten van de training bedragen € 30,- per combinatie, dit is inclusief terreinvergoeding. Uiterlijk twee week voorafgaand aan de training ontvang je per mail de factuur. De training dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de training per bank betaald te worden. LET OP! We hebben een nieuw rekeningnummer, zie factuur!

De training duurt een uur en wordt gegeven in groepen van 4 combinaties. We willen je vragen om +-15 minuten voorafgaand aan de training los te rijden in de binnenbak of op de galopbaan, zodat we direct kunnen beginnen. Tijdens de training zijn een cap, bodyprotector en goede beschermers voor je pony/paard verplicht. Daarnaast dien je zelf voor oortjes te zorgen voor de instructieset. Deelname aan de crosstraining is op eigen risico, uiteraard staat veiligheid in onze trainingen voorop.

Bij de indeling van de groepen doen wij D/E pony's en paarden door elkaar wanneer dat qua niveau overeenkomt, wel proberen we pony's en paarden zoveel mogelijk apart in te delen.

Coronamaatregelen:

In het protocol op onze website vind je alle maatregelen die wij genomen hebben rondom het coronavirus. Lees deze goed door, alleen op deze manier kunnen wij onze trainingen weer veilig gaan geven.

Let op! Deze avondtraining is onder voorbehoud van de avondklok, mocht deze op 12 mei nog van kracht zijn, dan gaat deze trainingsavond wellicht niet door.

Deel dit evenement

Volg ons

Gaby: 06-53607395

Donna: 06-31511580

© 2021 by Eventing for All.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now