1 plek vrij 18:00 - Woensdagavond 14 april - Vredenheim

1 plek vrij in de les van 18:00 uur. Training of oefencross ervaring (paardencombinatie)
Je kunt je voor deze training niet (meer) aanmelden

Tijd en locatie

14 apr. 18:00 – 20:00
Summer Stables, Vredenheim 3, 9445 XH Vredenheim, Nederland

Over de training

Deze trainingsavond begint om 18:00 uur, deze avond geven we maximaal 2 uur les. Je krijgt een week voorafgaand aan de training een mail met daarin het tijdstip waarin je bent ingedeeld.

Gaby (gediplomeerd instructrice) zal deze training verzorgen, Donna is aanwezig om vragen te beantwoorden. 

De kosten van de training bedragen € 30,- per combinatie, dit is inclusief terreinvergoeding. Uiterlijk twee week voorafgaand aan de training ontvang je per mail de factuur. De training dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de training per bank betaald te worden. LET OP! We hebben een nieuw rekeningnummer, zie factuur!

De training duurt een uur en wordt gegeven in groepen van 4 combinaties. We willen je vragen om +-15 minuten voorafgaand aan de training los te rijden in de binnenbak of op de galopbaan, zodat we direct kunnen beginnen. Tijdens de training zijn een cap, bodyprotector en goede beschermers voor je pony/paard verplicht. Daarnaast dien je zelf voor oortjes te zorgen voor de instructieset. Deelname aan de crosstraining is op eigen risico, uiteraard staat veiligheid in onze trainingen voorop.

Bij de indeling van de groepen doen wij D/E pony's en paarden door elkaar wanneer dat qua niveau overeenkomt, wel proberen we pony's en paarden zoveel mogelijk apart in te delen.

Coronamaatregelen:

In het protocol op onze website vind je alle maatregelen die wij genomen hebben rondom het coronavirus. Lees deze goed door, alleen op deze manier kunnen wij onze trainingen weer veilig gaan geven.

Let op! Bij inschrijving vragen wij u om uw leeftijd in te vullen. Mocht het ivm de geldende corona maatregelen nog niet toegestaan zijn om vanaf 27 jaar in groepen te trainen dan wordt dit een duo training van drie kwartier (met daarvoor zelf losrijden). Deze avondtraining is tevens onder voorbehoud van de avondklok, mocht deze op 14 april nog van kracht zijn, dan gaat deze trainingsavond niet door.

Je kunt je voor deze training niet (meer) aanmelden

Deel dit evenement

Volg ons

Gaby: 06-53607395

Donna: 06-31511580

© 2021 by Eventing for All.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now